Verslag schaatsen 22 december 2015

DSC06601 DSC06588

Wij zijn dinsdag 22/12/15 gaan schaatsen met de pingpong . Het schaatsen was heel erg aangenaam zelfs sommige volwassenen hebben is een poging gemaakt . Inhoudelijk was iedereen heel gelukkig.

Sommige mensen zijn veel gevallen en ook heel hard en sommige konden al goed schaatsen en hadden eigen schaatsen. Iemand van de groep doet freestyle en komt vaak en kan zelfs radslag.

We hebben ook samen met zijn allen tikkertje gespeeld en dat was natuurlijk heel leuk zelfs degene die minder goed konden schaatsen konden de rest tikken en anders hielpen de iets betere hun.

Als er iemand viel lachten we een beetje en hielpen we hem of haar terug mee recht. Deze activiteit maakt de groep weer iets hechter.

De mensen die er niet zij opgegaan zijn op het laatste ook even naar beneden gekomen en hebben samen nog een goed lekker jenevertje gedronken wat natuurlijk ook heel lekker is. Na het schaatsen in de cafetaria kreeg iedereen nog een lekker drankje naar keuze wat uiteraard iedereen heel lekker vond.

Zelfs in de cafetaria was alles nog gezellig want de volwassenen kletsten nog wat bij en de jeugd lachten en lieten hun clash of clans zien aan elkaar speelden samen spelletjes en praatten nog over van alles.

Opgemaakt door Maxim Levert